Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit kell tennünk? képes leírás - Természet és tájvédelem.tlap.hu
részletek »

Mit kell tennünk? - Természet és tájvédelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetvedelem.tlap.hu » Mit kell tennünk?
Keresés
Találatok száma - 5 db
Esővíz hasznosítás

Esővíz hasznosítás

Minden, ami öntözéstechnika és kertépítés. Nézzen körül webshopunkban, ahol öntözőrendszerek és alkatrészek nagy választékát találja, illetve hasznos tanácsokkal szolgálunk a kertépítés, illetve azon belül kiemelten, az öntözés területén. Megtudhatja például, hogyan lehet a leghatékonyabban felhasználni az esővizet a maximálisan takarékos, és környezetbarát kertfenntartás érdekében. Budapesttől pár kilométerre, Halásztelken található üzletünk, ahol a webáruházban is meg található árucikkek jelentős részét azonnal meg tudja vásárolni.

Greenman -  probiotikus megoldások

Greenman - probiotikus megoldások

A Greenman Purus jótékony hatású, válogatott, élő mikroorganizmusok természetes erejét hasznosítja. A legfontosabb csoportok termékben: tejsavbaktériumok, fotoszintetizáló baktériumok és az élesztő, melyek szinergista, egymást segítő életközösséget alkotnak. Ezek a hasznos mikroorganizmusok tudományos bizonyítékokkal alátámasztva, külön-külön már régóta állandó segítői életünk különféle területeinek. A Greenman Purus termékben lévő hatékony mikroorganizmusok együtt, közösséget alkotva még intenzívebben fejtik ki előnyös tulajdonságaikat, éppen ezért sikeresen alkalmazhatók az ipar, a háztartások és a környezetvédelem különféle területein.

Környezetvédelmi inormációk

Környezetvédelmi inormációk

Oldalunkkal segítséget kívánunk nyújtani Önnek, hogy hivatásának gyakorlásakor és magánemberként környezettudatos és környezethatékony döntéseket hozzon. Lexikonunk a környezetvédelmi szakkifejezések értelmezéséhez definíciókkal ad segítséget. Adatbázisunkban hagyományos és innovatív környzetmonitoring módszereket és kockázatcsökkentési technológiákat talál, melyek a környezet egészségéről és ha szükséges, gyógyításáról gondoskodnak. A térképeken és a képtárakban gyors és szemléletes információt kaphat a KÖRINFO területeiről. A képekhez mindig tartozik magyarázat, hosszabb-rövidebb leírás. Döntéstámogatás (DST) gombra kattintva végigvezetjük Önt egy problémakör jogi hátterének vagy tudományos alapjainak megismeréséhez vezető útvonalon.

Mit tegyünk, ha sérült madarat találunk?

Mit tegyünk, ha sérült madarat találunk?

Számos alkalommal kerülnek kézre különféle sérülésekkel védett madarak. A legtöbb esetben az átlagembereknek nincs elég információja arra vonatkozóan, hogy ha elárvult madárfiókát, vagy sérült madarat talál, kihez kell fordulni és mit kell tenni velük. Első és legfontosabb feladat, még a helyszínen, hogy jó alaposan vizsgáljuk meg a kézrekerült madarat.

Természetvédelem gyerekeknek

Természetvédelem gyerekeknek

Természet szeretetére, védelmére való nevelés óvodás korban. Mit kell tennünk ahhoz, hogy a gyerekeink óvják a természetet? Környezetismeret-, védelem az óvodában Már apró gyermekkortól feladatunk, hogy felkeltsük a 3-7 évesek figyelmét környezetünkre, a benne élő növényekkel, állatokkal együtt. Nincs erre jobb időszak, mint a természet megújulásának idején, ilyenkor, tavasszal. A közös séták, kisebb, nagyobb kirándulások, de az oviudvar is kiválóan alkalmasak arra, hogy rácsodálkoztassuk a gyerekeket egy nyíló ibolya bokorra, tulipán kelyhében virágport gyűjtő méhikére, melegsárga szírmú tavaszi kankalinra, gólyahírre vagy a hófehér, rózsaszín ruhába öltözött virágzó fákra, a tavaszi szélre, a bárányfelhős kék égre. A természeti jelenségek, változások okainak felfedezése minden évben közös feladatunk, felhívjuk a gyerekek figyelmét egy-egy jelenségre /pl.: a levegő melegszik/ és ennek okát közösen keressük /a napsütés ereje, kevés felhő/ és folytatjuk a növények, állatok, emberek életében bekövetkező változások folyamatos figyelemmel kísérésével. Milyen hatással van a tavasz a füvekre, virágokra, fákra? Honnan bújnak elő a pókok, katicabogarak, a mezei bodobács /huszár

Tuti menü